Miloš Ninković ne ide u Švajcarsku

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Ninković ne ide u Švajcarsku

Miloš Ninković, najveće pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, u dogovoru sa stručnim štabom nije otputovao sa ekipom u Švajcarsku.

Fudbaler sredine terena ostaće u Beogradu kako bi poboljšao svoju fizičku spremu.

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, trener Slaviša Stojanović i Ninković posle razgvora su zaključili da povremeni reprezentativac Srbije još nije dovoljno spreman.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Niko ne želi da Miloš svojim nastupima protiv Grashopersa i Bazela rizikuje povređivanje. On će u narednih nekoliko dana trenirati individualno, a saigračima će se pridružiti odmah po njihovom povratku iz Grenhema“, piše na zvaničnom sajtu Zvezde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveno-beli u Švajcarskoj, Ninković u Beogradu!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2013

U dogovoru sa stručnim štabom zaključeno je da fudbaler nije trenutno spreman da pomogne ekipi i da je bolje ne rizikovati da se povredi

Nastavak na Telegraf.rs...

Ninković ostao, štoper neophodan

Izvor: Danas, 05.Jul.2013

Posle slovenačkih priprema i kraće epizode u Beogradu, novi trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odveo je u petak ekipu u Švajcarsku, gde će učestvovati na "Uhren kupu", zajedno sa tamošnjim šampionom Bazelom, drugim timom minule sezone Grashopersom i nemačkim drugoligašem Fortunom iz Diseldorfa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.