Milojeviću ispunjena želja - Ben u Zvezdi

Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojeviću ispunjena želja - Ben u Zvezdi

Prvoplasirani tim Superlige Srbije Crvena zvezda na pragu je velikog pojačanja, pošto će napadač Olimpijakosa El Fardu Ben Mohamed uskoro obući dres kluba iz Ljutice Bogdana.

Kako saznaje "Mozzartsport" posao oko igrača sa Komorskih ostrva je gotov, Zvezda će grčkom šampionu na ime obeštećenja uplatiti 500,000 evra, ali u nekoliko rata.

Navodno, 28-godišnji napadač će potpisati trogodišnji ugovor sa beogradskim klubom i za to vreme će zaraditi milion >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << evra, ne računajući bonuse.

Dolaskom u Zvezdu, Ben će ponovo sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem, sa kojim je uspešno radio u Panioniosu i upravo je Milojević insistirao na njegovom dolasku.

Ben je srpskoj javnosti postao poznat posle sjajne partije u Humskoj proteklog leta, kad je sa dva gola vodio Olimpijakos do trijumfa (3:1), u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.