Milojevićev tim sve kompletniji, sa kojim snagama na Zmajeve?

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojevićev tim sve kompletniji, sa kojim snagama na "Zmajeve"?

Zgusnut raspored je veliki problem Crvene zvezde.

Crvena zvezda danas od 18 časova igra protiv Voždovca na Marakani u istorijskom duelu jer će se prvi put igrati na terenu koji će biti zagrejan.

U kakvom će sastavu igrati Crvena zvezda?

Zbog veoma teškog rasporeda, Milojević je još juče najavio da će kombinovati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a u tim se definitivno vraćaju Dušan Jovančić i Milan Pavkov. Ima nagoveštaja da će se vratiti i Ričmond Boaći nakon velikog broja propuštenih mečeva.

"Videćemo što se tiče igračkog kadra. Imaćemo Jovančića i Pavkova, koji su se vratili ne samo u trenažni proces, nego mogu da konkurišu i za tim. Videćemo kakva je situacija, ali sve to ide na dobro, to je jedna radosna vest. Očekujem da vrlo brzo imam pun tim na okupu", rekao je Milojević.

Nakon ove utakmice, Crvenu zvezdu očekuju utakmice i u sredu i u subotu, a potom u utorak protiv Pari Sen Žermena.

Evo kakav sastav Crvene zvezde očekujemo večeras:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Krstičić, Jovančić - Ben, Ebesilio, Marin - Pavkov.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.