Milojević za RTS: Ovo je nivo iznad nas, probaćemo da izborimo proleće

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević za RTS: Ovo je nivo iznad nas, probaćemo da izborimo proleće

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon poraza od Totenhema u okviru četvrtog kola Lige šampiona od 4:0, izjavio je za RTS da njegov tim nije iskoristio stvorene šanse protiv ekipe koja je na mnogo većem nivou.
Zvezda je imala svoje šanse za gol, nije ih iskoristila, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je protivnik znao da kazni.

"Kao što ste rekli, izašli smo strpljivo, da ih čekamo, znamo da su to fantastični igrači. Tražili smo naše šanse i možda u ovom meču smo imali najizglednije prilike od svih susreta, ali nismo ih realizovali", prvi je komentar Milojevića nakon meča.
Milojević je imao reči hvale o igri rivala.
"Ovo je nivo više od nas, ovo su mečevi gde možete dosta da naučite. Žao mi je što smo iz meča izašli sa dosta povreda, nisam optimističan, ali sačekaćemo da vidimo kakve su prirode. Što se tiče Totenhema, fantastična su ekipa, česititam im, imali smo šta da vidimo. Probaćemo da osvojimo još koji bod i da ostvarimo proleće u Evropi", zaključio je trener Zvezde.
Srpski tim poražen je sa 4:0, a u nastavku takmičenja očekuje ga meč sa Bajernom u Beogradu i gostovanje kod Olimpijakosa u Atini. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjan za RTS: Nismo zaslužili ovakav poraz, sledi borba za proleće

Izvor: RTS, 07.Nov.2019

Golman Crvene zvezde Milan Borjan nakon poraza u Beogradu od Totenhema rezultatom 4:0, izjavio je za RTS da je srpski tim stvorio šanse koje nije iskoristio i da je za to kažnjen. . "Nismo iskoristili naše šanse i usledile...

Nastavak na RTS...

MILOJEVIĆ NE DA NA SVOJE IGRAČE: Takav smo narod, bez banke smo, a hoćemo u ferari

Izvor: Kurir, 07.Nov.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je svojim igračima na pruženoj partiji posle poraza od Totenhema i rekao da iz takvih utakmica može samo mnogo toga da se nauči.

Nastavak na Kurir...

Trener Dinama protiv VAR-a: Ukinite to, ubija emocije i igru

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2019

Nenad Bjelica, trener vjerovatno najvećih tragičara četvrtog kola Lige šampiona, ekipe Dinama, osuo je sinoć paljbu za video tehnologiju i način na koji se koristi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.