Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 17:43

Milojević pred Čukarički: Očekujem pravi pristup i tešku utakmicu

Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči utakmice 22. kola Superlige protiv ekipe sa Banovog Brda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bandović uoči Spartaka: Mentalna priprema ključna za bolje rezultate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović pred utakmicu sa Spartakom iz Subotice rekao je da njegova ekipa ima kvalitet i da je mentalna priprema ključna za bolje rezultate. Novosađani u nedelju od 18.30 časova dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice u utakmici 22. kola Superlige Srbije, nakon što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.