Milojević poveo 20 igrača u Trnavu, Milić ostao u Beogradu

Izvor: B92, 13.Avg.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević poveo 20 igrača u Trnavu, Milić ostao u Beogradu

Fudbaleri Crvene zvezde oko podneva doputovaće u Trnavu, gde ih očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića u Beogradu odigrali su 1:1, pa u Slovačku dolaze pod pritiskom moranja pobede.

Crveno-beli izgledali su dobro na momente u tom meču, međutim sigurno da nisu odigrali najbolju utakmicu od starta nove sezone.

Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeo je da kazni lošu koncentraciju Zvezdinih igrača posle datog gola i tako nešto ne bi smelo da se desi na gostovanju.

Obe ekipe u meč ulaze nakom pobeda u domaćem šampionatu, što pokazuje da se nalaze u dobrom ritmu.

Na spisku putnika trenera Vladana Milojevića za Trnavu našlo se 20 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Milan Pavkov, Nikola Stojiljković.

Na spisku nema Nemanje Milića koji je zbog povrede ostao u Beogradu. Fudbalere Zvezde u ponedeljak uveče imaće trening na stadionu Spartaka.

Utakmica između Spartaka i Zvezde igra se u utorak od 20.30, a očekuje se da na stadionu u Trnavi bude 2.000 navijača beogradskog kluba.

Pobednik ovog dvomeča i plej-ofu za Ligu šampiona igraće najverovatnije protiv Salcburga, koji je u prvoj utakmici savladao Škendiju sa 3:0.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević poveo 20 igrača u Trnavu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde oko podneva doputovaće u Trnavu, gdje ih očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Izabranici Vladana Milojevića u Beogradu odigrali su 1:1, pa u Slovačku dolaze pod pritiskom moranja pobede...Crveno-bijeli izgledali su dobro na momente u tom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.