Milojević posle meča sa CSKA: Poradićemo na realizaciji, neka uđe kad bude najpotrebnije

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević posle meča sa CSKA: Poradićemo na realizaciji, neka uđe kad bude najpotrebnije

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, ostao pri stavu da su Rusi favoriti

Crvena zvezda i CSKA su odigrali meč bez pogodaka (0:0), pa će odluka o putniku u osminu finala biti doneta u Moskvi sledeće nedelje.

Vladan Milojević, po završetku meča imao je razloga za dvojake utiske, ali je preovladavalo zadovoljstvo.

"Mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da budem zadiovoljan igrom u većem delu utkmice. CSKA i mi dolazimo iz pauze, a prijateljste utakmice i takmičarske, naročito sa velikim zančajem, bitno se razlikuju. Očekivali smo ovakav CSKA, sa tri igrača pozadi, čvrstom odbranom, i uz tri fudbalera na štoperskim pozicijama. Odigrali smo tek prvo poluvreme idalje tvrdim da je CSKA favorit i odlična ekipa, ali smo i mi pokazali potencijal", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Žal za propuštenim prilikama, pre svega Radonjoća u 35. inutu, ostavila je gorak ukus u grlu zvezdaša uprkos zadovoljavajućem rezultatu.

"Šanse kao šanse, dobro je da ih pravimo. danas se pokazala klasa Akinfeeva. Ovo su utakmice u kojima nemate puno šansi. Poradićemo na realizaciji na treninzima, neka lopta završi u mreži kad bude najpotrebnije. Potrebno je vreme da se uigramo, otišao je Kanga. Greške koje smo pravili uglavnom su plod nekoncentracje, ipak, mislim da će sve biti kako treba. Imam apsolutno poverenje u igrače."

Viktor Gončarenko ukratko je sumirao utiske posle pola borbe sa crveno-belima.

"Jasno je da će odluka biti doneta u drugom meču. Zadovoljan sam igrom odbrane, ali svakako da možemo da žalimo šot naši ofanzivci nisu imali bolja rešenja u završnici."

Jedan od nosilaca igre CSKA Aleksandar Golovin dobio je žuti karton, pa će propustiti meč u Rusiji.

"Svakako da je gubitak što nećemo moći da računamo na njega, veoma je kreativan, ali niko nije zaštićen od kartona. Svakako da je trebao promišljenije da reaguje u situaciji zbog koje je kažnjen", izjavio je ruski strateg.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.