Milojević ponavljao jednu reč posle plasmana u finale Kupa

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 20:53

Milojević ponavljao jednu reč posle plasmana u finale Kupa

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je zadovoljan plasmanom u finale Kupa Srbije, ali je istakao da posao nije završen.

On je u kratkom izlaganju nakon meča u Bačkoj Topoli i pobedi nad TSC-om rezultatom 3:0, nekoliko puta ponovio jednu reč:

"Moramo!"

To je sažetak svega, a Milojević je jasno aludirao na činjenicu da crveno-beli moraju ostati motivisani za još jedan meč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sezoni, iako mnogima misli lutaju ka Ligi šampiona.

"Ušli smo nefokusirani u utakmicu, ali kad smo uhvatili ritam onda je sve krenulo, to je nešto što moramo i u finalu. Moramo da obranimo titulu, kad dođete do finala morate i to da odigrate kako treba. Koliko god da su misli negde drugde, možda ka Ligi šampiona, igrači imaju obavezu prema navijačima da odigraju i to finale onako kako treba", rekao je Milojević.

Crvena zvezda će u finalu igrati protiv Vojvodine i Čukaričkog, a njihov duel prekinut je zbog potopa u Novom Sadu pri rezultatu 2:0 za "brđane".

U slučaju osvajanja trofeja u Kupu, Zvezda bi vezala treću "duplu krunu" i postavila rekord u srpskom fudbalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.