Milojević o debitantima, povredi Pavkova, Boaćiju...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević o debitantima, povredi Pavkova, Boaćiju...

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Mladosti iz Lučana 2:0, pohvalio je debitante (Petrović, Tomane, Krstović), odao priznanje Milošu Vuliću za evrogol, a govorio je i o povredi Milana Pavkova i formi Ričmonda Boaćija.

"Nama je zapravo bio cilj da šansu dobiju igrači kojima treba da damo šansu. Njegoš Petrović je posle dva treninga igrao kao da je godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa nama. Videli ste i Tomanea, pa Krstovića, on je velika budućnost našeg fudbala", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

On je odgovorio i na pitanje novinara o šansama da Pavkov zaigra u Kopenhagenu, kao i o lošoj formi Boaćija.

"Misterija oko Pavkova? Videćemo!!! Kod sportista je to malo drugačije, do nedelje ćemo verovatno imati neka konkretnija saznanja. Ne mogu sad stvarno ništa da kažem"

A o Boaćiju je mogao i to konkretno.

"Sigurno je da mislim da može mnogo više, razgovaramo, radi.Od njega zavisi. Očekujem da što pre bude onaj pravi Boaći. Nije zaboravio da igra fudbal i ubeđen sam da će polako da dođe na svoj nivo", poručio je Milojević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević o debitantima, povredi Pavkova, Boaćiju...

Izvor: B92, 10.Avg.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Mladosti iz Lučana sa 2:0 i pohvalio je debitante, kao i strelca evrogola..."Nama je zapravo bio cilj da šansu dobiju igrači kojima treba da damo šansu. Njegoš Petrović je posle dva treninga igrao kao da je godinama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.