Milojević dao viđenje, a onda i Gordan Petrić: Presudile su NEPROFESIONALNE ODLUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:07

Milojević dao viđenje, a onda i Gordan Petrić: Presudile su NEPROFESIONALNE ODLUKE

Zvezda iskoristila iskustvo.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički rezultatom 3:0 u 22. meču Superlige Srbije.

Vladan Milojević, strateg crveno-belih, dao je svoje viđenje meča.

- Mislim da smo odigrali dobar meč. Ima stvari sa kojima nisam zadovoljan, ali ima i onih koje igrači polako usvajaju. Treba nam vremena da uđemo u formu, imamo dosta igrača koji su bili sa reprezentacijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki povređeni. Svima njima treba vreme da uđu u takmičarsku formu - izjavio je Milojević.

Trener gostiju Gordan Petrić smatra da su njegovi fudbaleri pokazali neiskustvo.

- Posle primljenog prvog gola, totalno smo promenili način igre i mesto gde ćemo da čekamo Zvezdu. To je razumljivo za mlade momke. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, a Zvezda je grupna iskusnih igrača i dali su nam golove posle nekih naših neprofesionalnih odluka - rekao je Gordan Petrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Zvezda je dala golove iz neprofesionalnih odluka"

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Trener Čukaričkog Gordan Petrić smatra da je Crvena zvezda zasluženo slavila na Banovom brdu (3:0) u meču 22. kola Superlige Srbije...Crveno-beli su golovima Gelora Kange, Šerifa Endijaea i Osmanija Bukarija nastavili šampionsku trku sa Partizanom...Ubedljiv poraz je ostavio malo čega čime je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.