Milojević: Za sve postoji prvi put

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Za sve postoji prvi put

"Za nas je Superliga možda i najvažnije takmičenje", ističe Rade Zagorac pred početak plej-ofa i nove okršaje sa Crvenom zvezdom.

Dok u Crvenoj zvezdi i Partizanu razmišljaju o tituli prvaka Srbije, u taboru Mega Leksa ne zaboravljaju da je Superliga takmičenje u kome je prioritet osigurati plasman u ABA ligu.

Prethodnih sezona je na "Jadran" vodilo i četvrto mesto pred plej-of, a ovog puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su na raspolaganju samo tri "karte", pa će poraženi polufinalisti razigravati za treću poziciju.

Ipak, sada je na redu polufinale, koje se igra do dve pobede, a to je format u kome svaki tim ima pravo na nadu, pa zašto je onda ne bi imao osvajač Kupa Radivoja Koraća i vicešampion regiona, iako zbog povreda nikako ne uspeva da kompletira redove.

"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali nismo uspeli da ih pobedimo", kaže trener Dejan Milojević, poznat i po izjavi da "veruje sve dok postoji i promil šanse".

Mega u duelima sa Zvezdom ima skor 0:5, od toga 0:3 u finalu ABA lige pre manje od mesec dana.

"Za sve postoji prvi put, pa tako verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u prvom meču polufinala Superlige", dodao je Milojević.

Mega je u B grupi domaćeg prvenstva zauzela drugo mesto, iza Partizana, od koga je izgubila oba meča.

"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa dva poraza smo zasluženo bili na drugoj poziciji u grupi, a sada ispred sebe imamo Zvezdu, protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo pobedom u petak napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", poručio je kapiten Rade Zagorac.

Utakmica počinje u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milojević: Verujem da imamo snage da pobedimo

Izvor: TV Arena Sport, 26.Maj.2016

Dok u Crvenoj zvezdi i Partizanu razmišljaju o tituli prvaka Srbije, u taboru Mega Leksa ne zaboravljaju da je Superliga takmičenje u kome je prioritet osigurati plasman u ABA ligu..."Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali nismo uspeli da...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.