Milojević: Voleo bih da dođe Ančeloti, ja bih sedeo i aplaudirao

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 21:16

Milojević: Voleo bih da dođe Ančeloti, ja bih sedeo i aplaudirao

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević na konferenciji za medije je govorio i o svojoj "smeni".

Dugo se spekuliše da će na njegovo mesto na leto doći Barak Bahar, aktuelni trener Makabija iz Haife.

"Ja to gledam kao jedan proces koji je u svakom klubu. Zvezda uvek traži bolje igrače, trenere i to je legitimno. I danas sam i dalje tu, ako to bude do 30. juna ili 15. maja, stvarno ne znam... Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji vode klub odlučuju o tome. Voleo bih da nas trenira Ančeloti, ja bih samo sedeo i aplaudirao, jer on garantuje titule u top pet liga", rekao je Milojević.

Osvrnuo se Milojević i na remi sa Partizanom (0:0).

"Nema puno stvari koje mogu da zamerim igračima, sem što su mogli još jače u drugom poluvremenu, kada je Partizan imao par dobrih prilika. Nije alibi, ali Partizan je ekipa koja ima dobre pojedince, ali sada prolazi kroz težak period. Njima odgovara da igraju protiv ekipa sa posedom, kao što smo mi, a to u Superligi smo jedini kada je Partizan preko puta", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.