Milojević: Suduva? Nigde na svetu nema amaterskog fudbala

Izvor: B92, 17.Jul.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Suduva? Nigde na svetu nema amaterskog fudbala

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da je ceo tim očekivao tešku utakmicu protiv Spartaksa u revanšu.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su letonski Spartaks 2:0 (0:0) i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Uvek je lepo pred navijačima i ovakvom publikom. Očekivali smo ovakvu utakmicu, mislim da je bila kao prepisana iz Rige. Veoma disciplinovana ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro su skautirali i spremili se. Trebalo nam je strpljenja, trebalo je navijačima strpljenja i hvala im najviše", rekao je Milojević za "Sportklub".

On se u više navrata zahvalio publici koja je došla u velikom broju.

"Hvala divnoj publici. Ovo je velika pobeda i za njih, i sigurno je da su nas oni pogurali ka trijumfu".

U sledećem kolu će srpski šampion igrati protiv litvanske Suduve koja je iznenadila i izbacila APOEL.

"Da li je iznenađenje? Danas se još jednom pokazalo – danas svi igraju fudbal, nije fraza. Svi treniraju, nigde na svetu nema amaterskog fudbala, a oni su izbacili APOEL koji redovno igra Ligu šampiona. Nemamo mnogo vremena za odmor, kreće nam prvenstvo gde imamo prvu utakmicu, ali nam ostaje da se spremimo najbolje što možemo", zaključio je Milojević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILOJVIĆ POSLE SPARTAKSA: Mnogo teška utakmica... Hvala na strpljenju!

Izvor: Kurir, 17.Jul.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao večeras da je očekivao tešku utakmicu protiv Spartaksa i u revanšu i istakao da njegova ekipa bila strpljiva i na kraju stigla do pobede.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.