Milojević: Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, očekujem mnogo navijača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 19:23

Milojević: Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, očekujem mnogo navijača

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred sutrašnji meč protiv Kragujevčana da je Radnički apsolutno zasluženo tu gde jeste i istakao da očekuje veliku posetu na tribinama stadiona "Rajko Mitić".
"Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da bi trebalo obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč", rekao je Milojević na konferenciji...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.