Milojević: Ovo je moja kuća

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 20:27

Milojević: Ovo je moja kuća

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo utiske posle pobede nad Voždovcem.

Crvno-beli su nadigrali tim iz Zaplanjske – 2:1, u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Milojević po povratku na klupu Zvezde debitovao pobedom.

"Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama", rekao je Milojević i dodao:

"Impozantno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste. Igrači su svesni toga, utakmice su teške i nedostaju nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve."

U Zvezdinom dresu debitovali su Viktor Radojević i Uroš Sremčević, a susret je počeo Jovan Šljivić.

"Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve", podvukao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.