Milojević: Ovo je bilo više od prijateljske utakmice

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 20:17

Milojević: Ovo je bilo više od prijateljske utakmice

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad subotičkim Spartakom (3:1) da je dosta toga dobro funkcionisalo u igri njegovih izabranika.

"Bilo je ovo više od prijateljske utakmice. Zaista kao da je bila prvenstvena provera. Spartak je dobar protivnik, ali smo pokušavali da sve ono s treninga implementiramo na teren i mogu da kažem da me raduje što prepoznajem te elemente", rekao je Milojević, a prenosi klupski sajt.

"Nedostaje nam svežine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer smo u punom naporu, ali i ona će doći. Sad su nam bitniji neki drugi elementi i mogu da kažem da je danas dosta toga dobro funkcionisalo. Ubrzo nas čeka nova provera protiv Mladosti iz Lučana, i to su utakmice kakve možemo očekivati u prvenstvu", rekao je posle utakmice Milojević.

Osvrnuo se trener Zvezde i na rad na pripremama i istakao da su one veoma naporne za igrače.

"Cilj je da radimo na fizičkoj spremi, ali već sada i na nekim dodatnim elementima. Želimo da budemo maksimalno spremni za prolećni deo sezone. Naravno, vodimo računa i o taktičkim finesama", zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.