Milojević: Odradili smo sve što smo planirali

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 20:17

Milojević: Odradili smo sve što smo planirali

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo utiske posle prve pobede na pripremama.

Crveno-beli su na Kipru savladali drugoligaša Akritase, rezultatom 3:2 (1:2).

Zadovoljan je bio Milojević prikazanim na prvom pripremnom meču.

"Odradili smo u velikom delu sve što smo planirali. Igrali smo protiv dobrog protivnika i veoma je bitno da u ovom periodu implementiramo detalje na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo radili prethodnih dana na treninzima", rekao je Milojević.

Objasnio je trener crveno-belih da se ekipa na Kipru okrenula drugačijim stvarima u odnosu na Beograd.

"U Beogradu akcenat je bio više na fizičkoj pripremi, dok smo na Kipru fokusirani na tehničkim elementima. Igrači shvataju koji su zahtevi u igri. Uočili smo dosta dobrih detalja, ali i onih koje bismo trebali da ispravimo. Raduje me motivisanost i energija mladih igrača koji su dobili priliku u drugom poluvremenu. Pokazali su da pored momaka, koji su već skrenuli pažnju na sebe kao što su Kosta Nedeljković, Jovan Mijatović, Vladimir Lučić i Stefan Mitrović, imamo dosta dobrih igrača iz Omladinske škole", istakao je Milojević.

Na mladim igračima je da vredno rade i treniraju, dodao je Zvezdin trener.

"Postoji povezanost između omladinaca, Grafičara i prvog tima. Veoma im znače utakmice u seniorskom fudbalu. Siguran sam da će napredovati na zimskim pripremama, s obzirom na to da je izuzetno značajno za njih da slušaju šta radimo pre svega, a onda i da treniraju sa prvotimcima, od kojih mogu mnogo da nauče".

Zadovoljan sam njihovim odnosom na treninzima i utakmicama, naglasio je on.

"Nije im sigurno lako, pripreme kod mene nikada nisu jednostavne, znam da su “teške noge”, igraju pod punim opterećenjem, ali tako smo planirali i u istim uslovima ćemo odigrati i predstojeću utakmicu", zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.