Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 19:13

Milojević: Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas, rade veoma dobro

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da je njegovoj ekipi potreban maksmilan nivo ozbiljnosti na utakmici sa Vojvodinom.
Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici 20. kola Superlige Srbije. Meč je posvećen Siniši Mihajloviću, dok je ulaz na tribine besplatan.

Trener Zvezde Miloš Milojević kaže da zna tim koji će igrati protiv Vojvodine. 
"Čekali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samo da vidimo ko je koliko spreman, ali imamo luksuz u velikom igračkom fondu tako da možemo da korigujemo tim u odnosu na protivnika. Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas jer rade veoma dobro. Imaju brzinu u četvorici, petorici ofanzivnih igrača koji se sjajno transformišu, a invidiualni kvaliteti Kabića i Čumića su neosporni. Tu je i Simić, naš bivši fudbaler, koji je izuzetno nezgodan, a ne treba zaboraviti ni trenera koji radi veoma dobar posao", izjavio je Milojević za klupski sajt.
Osvrnuo se trener crveno-belih na podršku koju očekuje od navijača sutra.
"Očekujem što više navijača na Marakani. Mislim da je dobra prilika zbog povoda u smislu meča posvećenom Siniši Mihajloviću, ali naravno i zbog otvaranja prolećne sezone da ih bude što više na tribinama. Igračima bi to izuzetno značilo jer znamo koliku energiju nam daju navijači i koliko je lakše igrati pred punim tribinama. Momci su korektno radili i zaslužuju podršku od prvog kola", zaključio je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milojević: Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je danas da je njegovoj ekipi potreban maksmilan nivo ozbiljnosti na utakmici sa Vojvodinom...Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16 časova dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici 20. kola Superlige Srbije. Meč je posvećen Siniši Mihajloviću, dok...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.