Milojević: Novi derbi, Salcburg već u arhivi

Izvor: BKTV News, 01.Sep.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Novi derbi, Salcburg već u arhivi

Fudbaleri Crvene zvezde imali su ogroman povod za slavlje prethodnih dana, ali već sutra predstoje im novi izazovi. Četa Vladana Milojevića superligašku trku nastaviće na gostovanju Vojvodini od 19 časova, a strateg crveno-belih nije dozvolio da njegove igrače ponese euforija.

"Smatram da je Vojvodina veoma dobar klub, što potvrđuje i njena istorija. Uvek je lepo igrati na Karađorđu, Novi Sad mi je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << drag, a i sin mi je u Vojvodini. Pripremićemo se da odigramo u što boljem svetlu i prijuštimo zadovoljstvo publici. Očekujem spektakl, pravi derbi i dobar fudbal", rekao je Milojević.

Poseban zadatak za stratega crveno-belih je da prelazak sa internacionalne na domaću scenu prođe pto bolje.

"Jul i avgust su veoma težak period. Jedno je igrati prvenstvo, a drugo Evropu. Na internacionalnoj sceni imate niz kratkoročnih ciljeva i odmah znate da li ste ih ostvarili ili ne. U prvenstvu je drugačije, imate vremena da ispravite greške, ali nemamo taj konfor da ispuštamo bodove."

Vojvodina je, poput svakog prethodnog rivala, prošla detaljan crveno-beli skener.

"Imao sam prilike između ostalog jer mi i sin igra tamo da gledam njihove duele. Ova godina je prekretnica za njih, imaju mlad tim, okrenuli su se pravom putu, stvaranju igrača i uz iskusne igrače koje poseduju, uz trenera koji je veliki radnik imaju veliku budućnost. Ipak, svaki od trenera bori se sa vremenom koje nemamo. Igre koje su pružili nisu nagrađene adekvatnim bodovnim saldom. Neka ih krene posle naše utakmice."

Stojiljković ni za sutrašnji duel neće biti spreman, a eventualno emotivno pražnjenje igrača posle velikog uspeha Milojević nije želeo da stavlja u prvi plan.

"Ne plašim se eventualnog nedostatka motiva jer ću biti veoma ljut ako ne budu fokusirani. Pokazaćemo ukoliko bude tako da nismo to što se misli da jesmo. Na treningu su igrači demonstrirali da je utakmica sa Salcburgom iza nas i da nam je sledeći meč najbitiniji."

U poslednjim satima prelaznog roka konkurenciju u redovima šampiona Srbije zaoštrili su Boaći, Marin i Čaušić.

"Dobili smo tri kvalitetna igrača, pojačaće konkurenciju šo će biti motiv više. U trci smo na tri fronta, imaćemo pregršt utakmica i voleo bih da budušto pre u konkurenciji. Pomoćiće i reprezentativna pauza pa ih očekujem."

Ofanzivni trio pojačao je znatno je pojačao konkurenciju u Zvezdinim redovima, ali Milojević ima jasan plan po pitanju podele minutaže.

"Ima igrača koji imaju dozvolu kluba da odu ukoliko dođe ozbiljna ponuda. Zadatak igrača je da mi prave probleme po pitanju izbora startnih 11, ne igraju uvek najbolji, nekad je i taktika značajan faktor. Nema mržnje, pitanja da li volim nekoga ili ne. Imamo još mnogo utakmica, kše, teških terena, možda kartaona... Svaki igrač je potreban.

Milojević je iskoristio priliku i da se zahvali Novaku Đokoviću na čestitci.

"Video sam Novakovo radovanje. Apsolutni sam fan Đokovića, dao je pravi primer ponašanjem ne samo na terenu ve i van njega. Pokazao je u svim segmentima klasu. Znao svi njegovo navijačko opredeljenje i želim mu mnogo uspeha", izjavio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Milojević pred derbi: Istorija Vojvodine pokazuje njenu vrednost, biće pravi spektakl

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izuzetno ceni veličinu Vojvodine i kvalitet ekipe Aleksandra Veselinovića, pa očekuje odličan meč na Karađorđu. Zvezda ima tri tima Strateg srpskog šampiona gaji posebne emocije prema Novom Sadu. "Idemo u Novi Sad da odigramo utakmicu protiv jako dobrog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.