Milojević: Nikome ovde nije prijatno, osetiće pravo navijanje

Izvor: Beta Video, 05.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nikome ovde nije prijatno, osetiće pravo navijanje

BEOGRAD - Liverpul je u prethodnom kolu pobedio Zvezdu sa ubedljivih 4:0, a novinare je zanimalo šta će biti drugačije u Beogradu. ``Znate da smo bili kažnjeni, da nismo imali pomoć naših navijača u gostima. Svi dobro znaju šta znači igrati na Marakani, niko se ovde prijatno ne oseća... Ne znam koliko će to da utiče na igrače Liverpula, jer oni igraju iz nedelje u nedelju pred takvom atmosferom, ali mislim da će i za njih da bude fascinantno ``, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević .(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Milojević: Ako je Klop tako odlučio...

Izvor: Beta Video, 05.Nov.2018

BEOGRAD - Trener Liverpula Jirgen Klop je odlučio da Djerdan Šaćiri ne doputuje za Beograd, a engleske novinare je zanimalo da li Milojević smatra da je njegov kolega doneo pravu odluku.``Ako je Klop tako odlučio.. Ostaćete uskraćeni za odgovor. Zna se cela situacija, ne bih imao nešto da dodam``,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.