Milojević: Nije bilo lako

Izvor: RTS, 31.Jul.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nije bilo lako

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nakon revanš meča sa Helsinkijem čestitao je protivniku na borbi i igri i izjavio da uprkos velikom nezadovoljstvu, Zvezda mora da se okrene novim izazovima.
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Helsinkiju sa 2:1, ali su se plasirali u treće kolo kvalifikacija zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedi u prvom meču (2:0).

"Jednostavno ne mogu da shvatim... Umesto da mi damo drugi gol, mi smo na kraju primili... Čestitao bih igračima, nije im bilo lako. Čestitao bih i igračima Helsinkija na izvanrednoj igri, a mi se okrećemo narednim utakmicama i novim izazovima", rekao je trener Zvezde Vladan Milojević.
"Nismo zadovoljni porazom, pogotovo što smo primili dva gola, što je nekarakteristično za nas. Moramo to da ispravimo, imamo vremena do sledećeg kola", rekao je Dušan Jovančić.
Miloš Degenek, koji je odigrao poslednjih nekoliko minuta u Helsinkiju, smatra da je posao odrađen. 
"Najbitnije je da smo prošli u treće kolo. Imamo vremena da se oporavimo i pripremimo za Kopenhagen", rekao je Degenek.
Prvi meč trećeg kola kvalifikacija igra se u utorak u Beogradu. 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.