Milojević: Nedopustive greške, prolaz najvažniji

Izvor: B92, 06.Jul.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nedopustive greške, prolaz najvažniji

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prolaz u drugo kolo kvalifikacija za LE najbitniji, ali da su greške na Malti nedopustive.

Crveno-beli su posle 3:0 u Beogradu u četvrtak veče remizirali protiv Flroijane 3:3.

"Najvažnije je da smo prošli, odlučila je utakmica u Beogradu, a ono što je meni bitno, jer smo još u fazi priprema, a želimo što dalje da stignemo. Sve je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svakako proces. Što se tiče utakmice pokazalo se da nismo spremni za ovakav stil igre, sa preskakanjem, ali mislim da niko nije", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je Zvezda trebalo da pobedimo i da su greške koje su pravljene nedopustive.

"Nedopustivo je da za šest minuta tim kao Zvezda izgubi bilo kakvu prednost. Moramo da igramo agresivno, ali to nije lako, jer se kod nas generalno igra komfornije, na Balkanski način, to me izludjuje. Kad nemamo rezultat zategnutti smo, čim imamo ide opuštanje. Nema šta da se lažemo, Varela je dobio sve vazdušne duele i to je nedopustivo. Voleo bih da imamo temperament i strast kao igrači Florijane koji "grizu" na 0:3", kazao je Milojević.

Kada je u pitanju naredni rival kazahstanski Irtiš Milojević je rekao:

"Ne znam puno o njima, ali znam da su tamo dvojica naših igrača Maslać i Živković. Oni su u punom takmičarskom naboju, imaju veliki budžet, dosta stranaca. Plus vremenska razlika, ali igraćemo i nadam se najboljem", zaključio je Milojević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević: Izluđuje me taj naš balkanski način, nema šta da se lažemo...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2017

"Varela je dobio sve vazdušne duele i to je nedopustivo. Voleo bih da imamo temperament i strast kao igrači Florijane koji grizu na 0:3"....Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope najbitniji, ali da su greške u revanš neču protiv Florijane...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.