Milojević: Ne znam ko će moći da igra protiv PSŽ

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne znam ko će moći da igra protiv PSŽ

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv Mladosti istakao je da je uvek teško savladati tim iz Lučana i odmah se okrenuo duelu sa PSŽ u Ligi šampiona.

"Veoma je teško igrati protiv ekipe iz Lučana, rekao sam to i pre meča. Imaju fantastičan blok i ubitačnu kontru. Trudili smo se da probijemo blok što nje lako, ali smo i gledali da ne primio gol i dođemo u situaciju da jurimo rezultat. Rival je potvrdio da je ekipa koja zaslužuje mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u plej-ofu i želim mu uspeh u daljem takmičenju," rekao je Milojević.

Zvezda je pobedila Mladost sa 2:1 na startu 10. kola golovima prvenstva Srbije Džonatana Kafua iz jedanaesterca i Branka Jovičića, koji je u 68. minutu sa distance zatresao mrežu za trijumf.

"Okrećemo se utakmici u Parizu, za nas pravom spektaklu. Tek u ponedeljak ćemo znati koji igrači će biti na raspolaganju za taj duel. Vujadin Savić, Nikola Stojiljković i Ričmond Boaći nisu bili u konkureniji, Lorenco Ebisilio je igrao pod virusom, probali smo i da odmorimo Nenada Krstičića, ali je situacija zahtevala da uđe u igru," naglasio je Milojević.

Crveno-beli će meč 2. kola Lige šampiona odigrati u sredu  u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.