Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne bih voleo da gubim igrače

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i četvrtu pobedu na pripremama u Turskoj.

Crveno-beli su trijumfovali protiv Rabotničkog, a trener šampiona Srbije Vladan Milojević zadovoljan je kako je odigrao kombinovani tim koji je poslao na teren.

- U ovoj utakmici sam hteo da dam šansu svim igračima i prvobitni cilj mi je bio da odigraju sat vremena, sve izmene su bile u 60. minutu. Protivnik je bio dobar, igra slično kao naše ekipe u Superligi, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam zadovoljan. Nije lako kada igrate na raziličitim pozicijama, zadovoljan sam njihovom prikazanom željom i voljom. Teške su noge, naporne su pripreme. Treniramo dva puta dnevno, a ono što me zabrinjava je to da je teren svakim danom sve lošiji i lošiji, ali izdržaćemo do kraja - rekao je Milojević.

Osvrnuo se i na povredu jednog od startnih igrača, Marka Gobeljića.

- Rabotnički je dao sve od sebe i veliki je motiv kad igraju protiv nas. To je dobar odnos tako i treba da igraju, ali iz ovakvih utakmica je najvažnije da izađemo živi i zdravi. Polako se primiče početak prvenstva i ne bi voleo da neko bude povređen, desila se i situacija sa Gobeljićem i ne bi voleo da gubim igrače, a za njih je najgore kad se povrede pred kraj priprema i onda sve pada u vodu - rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.