Milojević: Izlazimo u najjačem sastavu

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 18:18

Milojević: Izlazimo u najjačem sastavu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo očekivanja pred duel sa TSC-om u Bačkoj Topoli.

Crveno-beli gostuju narednom rivalu u okviru 23. kola Superlige Srbije.

Ime koje najviše privlači dosta pažnje je Miloš Vulić – momak koji igrao sjajan fudbal pod Milojevićem u dresu Zvezde. Na početku konferencije, trener aktuelnog šampiona je govorio o njemu.

“Snaga ekipe TSC je baš u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sigurno da je Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača, rekao je Milojević.

Trener crveno-belih ne razmišlja o kalukalacijama, iako je derbi iza ugla.

“Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone”.

Pohvalio je igru Šerifa Endiajea.

“Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni”.

Katai se vratio treninzima i stavio na raspolaganje stručnom štabu crveno-belih za predstojeći duel.

“Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč protiv ekipe TSC. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav."

Milojević je zadovoljan svojim timom i njegovom igrom, ali veruje da ima mesta za napredak.

“Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosnom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima”.

Govorio je i o Pantoviću, nekadašnjem igraču crveno-belih, koji je debitovao pod palicom Milojevića.

“Pantović je talentovan igrač i izrastao je u dobrog fudbalera. Ima veliki potencijal. Mislim da može i više od ovoga što trenutno pokazuje. Nadam se da će u budućnosti biti nosilac srpskog fudbala i reprezentacije. Mnogo igrača TSC je pokazalo veliki napredak u igri i odnosu. Zasluge idu Žarku Lazetiću i vrlo dobrom sistemu ekipe TSC, koji drži tim dugo na okupu. Lepo nas prezentuju na međunarodnoj sceni, te se nadam da će dosta dobrih igrača da iznedre u budućnosti", zaključio je Vladan Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević: Protiv TSC-a u najjačem sastavu

Izvor: Danas, 01.Mar.2024

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegov tim nastupiti u najjačem sastavu u predstojećem superligaškom meču protiv TSC-a.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.