Milojević: Idemo korak po korak, fokus na moju ekipu

Izvor: RTS, 19.Jun.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Idemo korak po korak, fokus na moju ekipu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle današnjeg žreba za kvalifikacije Lige šampiona izjavio je da poštuje sve ekipe, ali da je fokus uvek na njegovom timu.
Zvezda će u prvom kolu kvalifikacija igrati protiv letonskog Spartaksa, dok bi rival u drugom kolu trebalo da bude bolji iz dvomeča između Apoela sa Kipra i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << litvanske Suduve.

"Nisam imao nekih posebnih želja pred žreb, možda kao i svake godine što kažem, izbegavanje dalekih putovanja i nekih zemalja gde temperature nisu povoljne za fudbal u letnjem periodu. Poštujemo sve ekipe, jer čim su prvaci svojih zemalja, znači da imaju kvalitet. Ali pre svega razmišljam o svojoj ekipi i o tome da se mi dobro pripremimo, uz veliki respekt prema protivniku", rekao je Milojević za klupski sajt.
Letonci su već odigrali 11 utakmica u šampionatu koji je počeo u martu.
"Jeste prednost za njih to što su u takmičarskom ritmu, ali, s druge strane, ne možemo na takav način da razmišljamo. I mi ćemo imati do te utakmice četiri provere u Austriji i nadam se da ćemo sa te strane biti apsolutno spremni", istakao je trener Crvene zvezde.
U drugom kolu, ukoliko uspešno prebrodi prvo, Crvenu zvezdu čeka put ponovo u Litvaniju ili na Kipar.
"Od trenutka kada sam ugledao ovaj par na ekranu, imao sam osećaj da ćemo njih izvući, to sam i rekao ljudima oko sebe. Ne bih se bavio ocenama, već sam rekao da su sve ekipe dobre i da ćemo za svaku morati da se ozbiljno pripremimo. Ići ćemo korak po korak, najpre ćemo sve misli usmeriti na Spartaks", poručio je Milojević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.