Milojević: Frimpong ima potres mozga, Rikardinjo distorziju zgloba

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Frimpong ima potres mozga, Rikardinjo distorziju zgloba

Trener Crvene zvezde pohvalio Ivana Ilića, Luku Adžića i Aleksandra Pešića

Crvena zvezda je rutinski obezbedila plasman u osminu finala Kupa Srbije posle lagane pobede nad Dinamom iz Vranja. Ali senku na ubedljiv trijumf crveno-belih su bacile povrede dvojice igrača koji su pokušali da iskoriste minutažu i nametnu se treneru Milojeviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Rikardinjo je zamenjen u prvom poluvremenu posle 10 minuta igre, a Abraham Frimpong je kolima hitne pomoći odveden sa stadiona. Frimpongov pad na glavu je zaledio sve na Marakani i samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekarskog tima i igrača je sprečeno nešto mnogo opasnije.

“Nezvanično, Frimpong je imao potres mozga, a Rikardinjo je zaradio distorziju zgloba. Više informacija imaćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda”, rekao je Zvezdin trener Vladan Milojević.

Što se rezultat i igre tiče, morao je da bude zadovoljan.

“Mislim da smo zasluženo pobedili. Igrači koji su igrali nešto manje do sada su dobili priliku i iskoristili su je. Igrači su pokazali odličan odnos prema igri i veliku profesionalnost koja me raduje, Luka Adžić je postigao tri gola, Pešić je osim gola imao i dve asistencije koje su u mojim očima iste kao golovi. Nema egoizma, i ja sam Pešiću čestitao posle utakmice. Već se okrećemo utakmici protiv Mačve”, rekao je Milojević.

Zvezdin strateg je izdvojio i najmlađeg debitanta u istoriji kluba - Ivana Ilića.

“Ivan Ilić je naše dete, samo jedno od plejade talentovane Zvezdine dece. Za svoje godine odigrao je veoma zrelo, i Zvezda treba da bude ponosna”, rekao je Milojević.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.