Milojević: Dobra energija i motivacija vode u polufinale

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 15:35

Milojević: Dobra energija i motivacija vode u polufinale

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je pred četvrtfinale Kupa Srbije sa Napretkom da samo motivisani crveno-beli mogu da prođu u polufinale Kupa.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.30 časova gostuju ekipi Napretka u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

"Uvek igramo sa najboljim sastavom, tako će biti i sutra. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ispoštujemo fudbal i da igrači koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadrže mesto u timu da bi dobili i rotacijama dovoljnu dozu energije i motivacije pred meč. Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv njih.. Napredak može da bude neugodan, neće im faliti motiva, jer je kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve, tako da, prava na grešku nemamo. Treba nam dobra igra i enerija da bi prošli dalje", istakao je Milojević.

Osvnuo se strateg Crvene zvezde na utakmicu sa Čukaričkim, kada je aktuelni šampion slavio sa 4:0.

"Ne znam da li smo baš za četiri gola kvalitetniji od njih, ali važno je da smo pobedili. Kada je dobar odnos i kad se ispoštuju zahtevi, ne morate da igrate sa "najjačim" timom da bi dobili, tako je bilo u nedelju. Drago mi je zbog momaka koji su dobro odigrali, stavili su me na slatke muke kada biram tim. Nisu svi spremni, ali znaćemo više posle današnjeg treninga. Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne sutra. Što se Spajića tiče, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo najbolje što je moguće za sve", izjavio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ: ‘Ako mu fizički status dozvoli, Rakonjac sutra od starta na terenu!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2023

Novi izazov za srpskog šampiona! Pred Crvenom zvezdom je izazov osvajanja Kupa Srbije, čime bi aktuelna generacija postala jedina sa tri vezane duple krune u istoriji kluba, a trener Miloš Milojević je izneo očekivanja pred četvrtfinalni susret sa Napretkom koji je na programu sutra od 18 časova...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.