Milojev izbor, već je jasno ko će na teren protiv Helsinkija!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojev izbor, već je jasno ko će na teren protiv Helsinkija!

Polako se formira prvi tim za novu sezonu, a verujemo da Vladan Milojević nema mnogo dilema pred sutrašnji duel.

Crvena zvezda je već odigrala tri utakmice u novoj sezoni i do sada je uspela da pobedi na dve, izgledaju izabranici Vladana Milojevića sve bolje i reklo bi se da se kristališe tim koji bi mogao da se suprostavi Helsinkiju.

Koga će to Milojević ubaciti u startnih 11?

Borjan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je siguran na golu, a na poziciji desnoj beka će definitivno igrati Stojković, povratnik na mesto startera u Evropi pošto je Gobeljić dobio crveni karton u prethodnom meču. Ni na mestu štopera nema mnogo dileme, igraće Babić i Milunović, iako je Degenek prijavljen i Pankov oporavljen, ipak su gore pomenuta dvojica uigranija u ovom trenutku. Ni mesto levog beka nije sporno, igraće Milan Rodić.

Jovančić je siguran, jedino je pitanje da li će igrati Kanjas ili Jovičić, ali je daleko bliži tome Jovičić. Ben, Ivanić i Marin će definitivno na teren u ofanzivnom delu, iako se Jevtović nameće, a u napadu će biti Ričmond Boaći.

Dakle, sastav Crvene zvezde će izgledati ovako:

Borjan,

Stojković, Babić, Milunović, Rodić,

Jovičić, Jovančić,

Ben, Marin, Ivanić,

Boaći.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda pojačala Voždovac!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 17:32

Crvena zvezda ne računa na mladog fudbalera...Ekipa Vladana Milojevića večeras igra protiv finskog Helsinkija, a danas je ostala bez još jednog igrača...Odlasci su aktuelni danas, imajući u vidu da se očekuje potvrda odlaska Lorenca Ebesilija, a pored njega, klub je napustio, makar na kratko,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.