Miloje vratio u tim zaboravljenog igrača! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje vratio u tim zaboravljenog igrača! (SASTAVI)

Aktuelni šampion Srbije nastupiće u Surdulici sa kombinovanim sastavom. U startnoj postavi igrač koji nije bio u timu mesec i po dana.

Najavio je strateg Crvene zvezde Vladan Milojević da će njegov tim u Surdulici nastupiti u kombinovanom sastavu.

Povrede su skrojile tim aktuelnog šampiona Srbije za duel sa Dinamom iz Vranja, a trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pokušao da sklopi najbolji sastav od onoga što je imao na raspolaganju.

U protokolu nema Milana Borjana, Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Dušana Jovančića, Nenada Krstičića, Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova, Gorana Čaušića, ali ni Džonatana Kafua.

Zanimljivo je da je Vladan Milojević u startnu postavu uvrstio igrača koji nije registrovan za mečeve u Ligi šampiona, a koji je dao ogroman doprinos u kvalifikacijama.

Posle mesec i po dana takmičarski meč za crveno-bele odigraće Nemanja Milić, a evo koga je još Vladan Milojević uvrstio u startnu postavu i protokol za današnju utakmicu.

Crvena zvezda: Popović, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić, Jovičić, Milić, Ebisilio, Marin, Simić, Stojiljković;

Klupa: Supić, Hajdin, Milijaš, Srnić, Jevtović, Ben.

Meč 16. kola između Dinama i Crvene zvezde igra se u 15 časova u Surdulici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.