Miloje prekršio zavet, nahvalio igrača: Ovakav se dugo nije pojavio u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje prekršio zavet, nahvalio igrača: "Ovakav se dugo nije pojavio u Zvezdi!"

Milojević sumirao utiske priprema, jednog igrača posebno nahvalio.

Nakon dve nedelje rada u Antaliji, fudbaleri Crvene zvezde mogu da kažu da spremno dočekuju nastavak sezone pošto su zabeležili pet pobeda na isto toliko mečeva.



"Na svakom početku ima malo nepoznanica. Jedno su prijateljske, a drugo prvenstvene utakmice. U prijateljskim duelima imate sve, samo ne pritisak rezultata koji sada dolazi. Ulazimo u ciljnu ravninu pred plej-of i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mislim da na samom početku drugog dela sezone niko neće biti na 100 odsto fizičke spremnosti. Biće potrebna jedna do dve utakmice da se uđe u takmičarski ritam
", rekao je Milojević.

Trener Crvene zvezde je istakao da je uprava pogodila sa pojačanjima.

"Zadovoljan sam radom novajlija, klub je uradio fenomenalan prelazni rok, baš kako je trebalo. Pojedine igrače koji su ranije traženi uspeli smo sada da dovedemo. To su momci sa iskustvom, doneli su kulturu evropskih igara iz zemalja u kojima su bili. Potrebno mi je da prenose to, drugačije je kada ja to pričam, a drugačije kada jedni druge podstiču na taj način što mi je posebno drago i olakšava mi posao", rekao je on.

Posebno je nahvalio Marka Marina, fudbalera koji je najviše dao Crvenoj zvezdi ove sezone u Ligi šampiona. Možemo reći i da je Milojević prekršio zavet ćutanja, odnosno komentarisanja svojih igrača.

"To je igrač kakav se dugo nije pojavio u Crvenoj zvezdi. Privilegija je za navijače i sve ljubitelje fudbala da možemo da gledamo jednog Marka Marina. Profesionalan odnos prenosi na mlađe igrače, mogu mnogo više da nauče od njega, nekada mnogo više nego kroz vežbe. Marin je suvo zlato Crvene zvezde. Mnogo znači samo njegovo prisustvo i to što mladi igrčai mogu da provode 24 časa sa njim, a ne da ga gledaju tamo negde daleko. Marko je igrač-lider, a svaki trener želi što više lidera u ekipi. Što se tiče njegovog transfera, prelazni rok je živa stvar, videćemo", ističe Milojević.

Crvena zvezda ima dosta igrača, ali je u drugom delu predviđeno samo 17 utakmica i pitanje je koliko će pojedinci igrati. Šta na to kaže Milojević?

"Oni jako dobro znaju da ja jednostavno imam "alatke" u ekipi i da biram igrače sa saradnicima u stručnom štabu u odnosu na protivnika, i to je uvek najbolji mogući tim u datom trenutku, a ne znači i da je najbolji. Na raspolaganju imamo stvarno sve dobre momke, sve razumeju, a prirodna je želja svih da igraju. Svi guramo u jednom pravu, to je osvajanju titule i Kupa, i tome svi moramo da se podredimo. Idemo od nule, meč po meč, cilj je dupla kruna, postoji velika želja i daćemo sve od sebe. Jedva čekamo da počne prvenstvo", kaže Milojević.

Pogledajte i u nastavku njegov intervju.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević: Treba biti oprezan u nastavku, zadovoljan sam pojačanjima

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 09:45

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegov tim treba da bude oprezan u nastavku takmičenja i da je zadovoljan zimskim prelaznim rokom..."Na svakom početku ima malo nepoznanica. Jedno su prijateljske, a drugo prvenstvene utakmice. U prijateljskim duelima imate sve, samo ne pritisak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.