Miloje odabrao tim, dve promene u odnosu na prvi meč! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje odabrao tim, dve promene u odnosu na prvi meč! (SASTAVI)

Srećno, Zvezdo!

Sve je poznato, ovo je 11 igrača koji će večeras od 21 čas istrčati na teren u dresu Crvene zvezde, u odlučujućoj utakmici za plasman u Ligu šampiona:





Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Ben, Simić, Radonjić - Milić.





Klupa: Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pavkov, Srnić, Babić, Kafu, Jovančić, Gobeljić.



Kao što znate, napadač Nikola Stojiljković zbog povrede nije na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za večerašnji dvoboj u Salcburgu i njegovo mesto zauzeće Nemanja Milić, koji je tu ulogu već imao u nekim prethodnim mečevima tokom kvalifikacija.

Druga promena u odnosu na Zvezdin sastav iz prvog meča jeste taktičke prirode. Milojević je ovoga puta na klupi ostavio najnovije pojačanje, Džonatana Kafua, a umesto njega večeras je starter brzonogi Veljko Simić.

Kada je u pitanju ekipa Salcburga, takođe dve promene u odnosu na utakmicu na ''Rajku Mitiću''. Povređenog Junuzovića večeras menja Šlager u veznom redu, a druga ''rokada'' napravljena je u napadu - uz Dabura će najistureniji biti Daka. Tu poziciju je u Beogradu zauzimao Jabo, koga je Daka zamenio desetak minuta pre kraja.

Salcburg: Stanković - Lajner, Andre Ramaljo, Pongračić, Ulmer - Volf, Samaseku - Hajdara, Šlager - Daka, Dabur.

Klupa: Valke, Van der Verf, Jabo, Prevljak, Minamino, Mvepu, Todorović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Istorija u Salcburgu, Zvezda u Ligi šampiona

Izvor: RTS, 29.Avg.2018

Salcburg – Crvena zvezda 2:2 (1:0). Fudbaleri Crvene zvezde prvi put u istoriji igraće u grupnoj fazi Lige šampiona, pošto su u Salcburgu odigrali 2:2 sa šampionom Austrije. Domaći vodili 2:0, Zvezda u dva minuta, golovima Bena, stigla do istorijskog uspeha. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.