Miloje APSOLUTNI rekorder, Zvezda ovo nije uradila u ovom milenijumu!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje APSOLUTNI rekorder, Zvezda ovo nije uradila u ovom milenijumu!

Neverovatan podatak koji prati Crvenu zvezdu na početku ove sezone.

Crvena zvezda je savladala Radnik sa 5:0 u okviru 4. kola Super lige Srbije, bila je to velika pobeda ekipe Vladana Milojevića i nova u nizu kada se radi o pobedama bez primljenog gola.

Ono što zvuči neverovatno jeste da je ovo bila sedma pobeda Crvene zvezde uzastopno, a da je svaka usledila bez primljenog gola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je za svako divljenje, posebno ako imamo u vidu da je Zvezda odigrala i 6 utakmica u Evropi ove sezone.

Nakon onog gola primljenog u 3. minutu nadoknade protiv Irtiša, Zvezda je uspela da veže sedam pobeda bez primljenog gola i to u mečevima protiv Irtiša (2:0), Radničkog iz Niša (3:0), Sparte (2:0), Rada (0:2), Sparte (0:1), Čukaričkog (3:0) i Radnika (0:5).

Ukupna gol-razlika je 18:0 na tih 7 mečeva.

Zanimljiva informacija - ovo se nije desilo u ovom milenijumu, a verovatno i u istoriji Crvene zvezde, imajući u vidu da je Boban Bajković rekorder po broju minuta na kojima nije primio gol (880 minuta) igrajući za Crvenu zvezdu (u tih 880 minuta je bilo i nerešenih duela).

Svaka čast za Vladana Milojevića i stručni štab crveno-belih.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sedma utakmica bez primljenog gola, Vujadin Savić je najsrećniji

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2017

"Ovo je važno za celu ekipu, a pogotovo za nas iz odbrane", poručuje štoper crveno-belih..Napad je ubojit, ali odbrana Crvene zvezde deluje granitno. O tome svedoči i podatak da srpski vicešampion ni sedmu takmičarsku utakmicu zaredom nije vadio loptu iz svoje mreže...Zasluge za to u večerašnjoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.