Milko Bjelica novi košarkaš Crvene zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milko Bjelica novi košarkaš Crvene zvezde!

Stiglo dugo čekano pojačanje za tim sa Malog Kalemegdana

Crvena zvezda dobila je veliko pojačanje za narednu sezonu. Dvogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je Milko Bjelica, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Bjelica, koji je rođen 4.juna 1984.godine u Beogradu u dresu Crvene zvezde proveo je pet sezona (2001-2006) godine.

Milko Bjelica koji je visok 207cm doneće evroligaško iskustvo i kvalitet u ekipu koju predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trener Dejan Radonjić. Očekuje se da pomogne u igri na pozicijama krinog centra i centra gde je za sada potrebna najveća pomoć crveno-belima.

On se ranije ovog leta pominjao kao moguće pojačanje Zvezde, međutim nije se pronašao zajednički jezik. Pre nekoliko dana razgovori su ponovo aktuelizovani, a na kraju se došlo do rešenja.

Podsetimo, ranije danas Zvezda je produžila ugovor sa Stefanom Jovićem i Lukom Mitrovićem.

Bjelica je u karijeri igrao još i za Keln, Ljetuvos Ritas, Laboral Kuću, Anadolu Efes, Darušafaku...

(FOTO: KK Crvena zvezda)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO, Zvezda danas upisala ''het-trik''!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2016

Posle sjajnog tandema Jović-Mitrović sa kojim je danas potpisan novi ugovor, Crvena zvezda ubrzo predstavila i najnovije pojačanje!..Baš kako su najavili u prethodnom današnjem saopštenju, u Crvenoj zvezdi su promovisali još jedno pojačanje za novu sezonu!..Ta vest je stigla još brže nego što...

Nastavak na Sportske.net...

Bjelica se vratio u Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 08.Sep.2016

KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak veliko pojačanje za narednu sezonu, dvogodišnji ugovor potpisao je Milko Bjelica, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Bjelica je dete kluba sa Malog Kalemegdana, a u dresu Crvene zvezde proveo je pet sezona od 2001-2006. godine.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.