Milivojević: Nisu ni počele pripreme, a ispada da se žalimo

Izvor: Blic, 05.Jan.2013, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Nisu ni počele pripreme, a ispada da se žalimo

Vezni fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević izjavio je da očekuje naporne pripreme za prolećni deo sezone, u kom će klub iz Ljutice Bogdana juriti minus od šest bodova u šampionskoj trci sa večitim rivalom Partizanom.

"Treniram od 24. decembra po programu koji sam dobio od stručnog štaba. I do mene su došle informacije da su pripreme kod trenera Jankovića izuzetno naporne, ali ne znam kod kog trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu. Još nismo ni počeli sa radom, a ispada da se žalimo. U našem interesu je da se spremimo maksimalno kako bi na proleće od prvog meča sa Javorom krenuli u seriju pobeda", rekao je Milivojević.

U drugi deo polusezone klub sa Marakane kreće sa minusom od šest bodova.

"Mislim da možemo da stignemo prednost rivala... I ne želim da "mislimo", već da je anuliramo i osvojimo prvenstvo. U toku jesenje polusezone u jednom trenutku bili smo i na minus osam, bili smo prvi na tabeli, a na kraju mogli smo da završimo sa tri boda manje u odnosu na večitog rivala da nismo izgubili od Vojvodine. Sve to pokazuje da je prednost dostižna, ali nećemo je stići izjavama po medijima, već samo dobrim igrama i rezultatima. Dosta je bilo priče, teren će sve pokazati", dodao je Milivojević.

Povremeni reprezentativac Srbije svestan je da se klub nalazi u nezavidnoj situaciji i da od njega i njegovih saigrača umnogome zavisi put stabilizacije i konsolidacije Crvene zvezde.

"Upoznat sam promenama u Upravi, ali na nama igračima nije da komentarišemo promene u rukovodstvu. Više od deset dana ne čitam novine i ne pratim aktuelna dešavanja, jer želim samo da se koncentrišem na rad i treninge. Klub u dobroj meri zavisi od nas, zato očekujem da na proleće svi damo svoj maksimum", zaključio je Luka Milivojević.

Povezane vesti: Janković glavni kandidat za trenera Zvezde

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milivojević: Maksimalno od starta

Izvor: B92, 05.Jan.2013

Vezni fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je da sa nestrpljenjem očekuje prozivku koju je trener Aleksandar Janković zakazao za 9. januar...Kako bi što lakše izdržao napore koje 'crveno-bele' očekuju u Turskoj, Luka je več počeo sa treninzima, i očekuje se da se na startu priprema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.