Milivojević: Nije lako Zvezdinim igračima, ali izboriće se

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Nije lako Zvezdinim igračima, ali izboriće se

Srpski reprezentativac Luka Milivojević rekao je da će učiniti sve da se nametne selektoru Siniši Mihajloviću i da na beogradskoj „Marakani“ protiv Hrvatske zaigra od prvog minuta.
(FOTO: BELGA)
Kao prvo, čcast mi je što sam opet pozvan u reprezentaciju, pogotovo što je duel sa Kolumbijom poslednja provera pred duel sa Hrvatskom. Svako od nas gleda da se nametne da počne taj meč, tako i ja. Daću sve da se izborim za mesto u timu na toj utakmici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je na ovo okupljanje prvi put došao kao član Anderlehta, rekao je da je prezadovoljan prijemom u ekipi belgijskog šampiona:
Dve nedelje sam u Briselu i moram da pohvalim sve u klubu. Prihvatili su me na fenomenalan način, prezadovoljan sam, osecam se kao da sam bar pola godine tu. U prošlom kolu odigrao sam celu utakmicu i sve je super.
Ipak, raspoloženje mu kvare loši rezultati crveno–belih.
Pratio sam utakmicu protiv Javora i svakako da mi je krivo zbog poraza. Nije tim momcima lako i sigurno će se izboriti sa situacijom koja je trenutno dosta teška – poručio je Milivojević, uz konstatciju da je uveliko sve spremno za dolazak Alesandra Mitrovića u Brisel.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milivojević: Daću sve da zaigram protiv Hrvatske!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2013

Mladi srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević rekao je danas da će učiniti sve da se nametne selektoru Siniši Mihajloviću i da na Marakani protiv Hrvatske zaigra od prvog minuta..."Kao prvo, čast mi je što sam opet pozvan u reprezentaciju, pogotovo što je duel sa Kolumbijom poslednja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.