Milijaševa leva ne zastareva! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaševa leva ne zastareva! (VIDEO)

Fenomenalan gol kapitena crveno-belih

Karijera Nenada Milijaša ušla je u završnu fazu, ali majstorstvo kapitena Crvene zvezde ne zastareva. Da je levica još uvek vrhunski naštelovana jasno se videlo u 73. minutu kada je iskusni as crveno-belih sa oko 30 metara udaljenosti poslao neodbranjiv udarac pod prečku Vladimira Bajića.

Golman Borca bio je jedina svetla tačka domaćina u današnjoj utakmici, ali tada jednostavno nije mogao ništa. Lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koju je uputio Milijaš bila je previsoka za čuvara mreže domačina i spustila se pod prečku u pravom trenutku.

Kapitenu Crvene zvezde ovo je bio tek drugi gol u ovoj sezoni. Prvi je postigao još početkom jula na gostovanju Florijani na Malti.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.