Milijaš raskinuo ugovor s Vulverhemptonom

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš raskinuo ugovor s Vulverhemptonom

BEOGRAD, 30. avgusta 2012. (Beta) - Budući fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš sporazumno je u četvrtak raskinuo ugovor sa sadašnjim klubom, engleskim Vulverhemptonom, preneli su britanski mediji.

BEOGRAD, 30. avgusta 2012. (Beta) - Budući fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš sporazumno je u četvrtak raskinuo ugovor sa sadašnjim klubom, engleskim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vulverhemptonom, preneli su britanski mediji."Postigli smo zajednički dogovor s Nenadom o raskidu njegovog ugovora. On je slobodan da nastavi dalje i razmotri druge opcije. Svi u klubu mu žele sve najbolje u daljoj karijeri", rekao je izvršni direktor Vulverhemptona Džez Moksi.Milijaš je s Vulfsima imao ugovor do leta 2013. godine, a u engleski klub došao je pre tri sezone iz Crvene zvezda, odigrao 73 utakmice i postigao devet golova.On će biti predstavljen sutra u 13.00 kao novi igrač Crvene zvezde.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.