Milijaš golom debitovao u Kini

Izvor: Sportal.rs, 24.Feb.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš golom debitovao u Kini

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji je pre nekoliko dana potpisao za kineskog drugoligaša Hebei Kina Fortunom, dao je gol na prvoj utakmici koju je odigrao za svoj novi tim.

Istina, utakmica je bila prijateljska i odigrana je na pripremama protiv korejskog prvoligaša Bušana (1:1), a iskusni vezista dao je vodeći gol za ekipu koju sa klupe predvodi Radomir Antić.

- Igrao sam svih 90 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i zadovoljan sam kako sam igrao posle samo jednog treninga sa novom ekipom. Delujemo dobro, očekujemo još neka pojačanja, tako da će stvari tek da legnu na svoje mesto - rekao je Milijaš za Goal.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Milijaš objasnio kako se debituje!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2015

Srpski internacionalac Nenad Milijaš debitovao je za kineskog drugologaša Hebei Kina Fortuna u duelu sa Busanom a već na prvoj utakmici u dresu svog novog kluba iskusni vezista postigao je gol.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.