Milijaš: Karakter i veća želja za pobedom

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Karakter i veća želja za pobedom

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je njegova ekipa karakterom i većom željom uspela da pobedi Novi Pazar u gostima.
(FOTO: M. Rašić)
Smatram da danas na teškom terenu, na kojem je bilo gotovo nemoguće igrati, jedno čime smo mogli da dobijemo rivala bio je karakter i veća želja za trijumfom. Postigli smo na vreme pogodak – rekao je Milijaš posle utakmice u Novom Pazaru.
Milijaš je u 17. minutu iz slobodnog udarca postigao jedini gol na susretu i tako obezbedio Zvezdi prvo mesto i posle 24. kola Super lige.
Znali smo da pobedom pravimo važan korak ka krajnjem cilju, a to je osvajanje prvenstva – dodao je Milijaš.
Crveno-beli su mogli do ubedljivije pobede, ali je Darko Lazović promašio penal u drugom poluvremenu.
Posle promašenog penala smo pali, ali smo uspeli da zadržimo vođstvo. Želim da podržim Darka Lazovića i drago mi je zbog njega što promašeni jedanaesterac nije uticao na konačni ishod – istakao je Milijaš.
Zvezda će u sledećem kolu u utorak dočekati Radnički iz Niša.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombarder Milijaš: Ovako se osvaja prvenstvo!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2014

Kapiten Crvene zvezde rekao je da je njegova ekipa karakterom i većom željom uspela da pobedi Novi Pazar u gostima...Čovek odluke: Nenad Milijaš u duelu sa Edinom Selimovićem.."Smatram da danas na teškom terenu, na kojem je bilo gotovo nemoguće igrati, jedno čime smo mogli da dobijemo rivala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.