Milijaš: Biće Delija i u Ukrajini

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Biće Delija i u Ukrajini

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, ističe da što pre treba zaboraviti dvomeč sa IBV-om, oporaviti se i maksimalno spremiti za novi put u Ukrajinu.
– Sigurno nam nije bilo lako da igramo jer smo se pre toga tri puta dizali na visinu od deset hiljada metara. Zadovoljan sam što smo otišli dalje, a svima je jasno da protiv Černomoreca moramo mnogo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Milijaš.
Što se tiče narednog rivala u kvalifikacijama, Černomoreca, Zvezdina „desetka“ kaže da nije nimalo naivan protivnik.
- Nisu nimalo naivan rival. Još uvek ne znamo mnogo toga o njima, ali ćemo se narednih dana sigurno upoznati sa njihovim kvalitetima i manama. Umorni jesmo, ali jednostavno moramo da se oporavimo što pre i u Odesi pružimo mnogo više nego na Vestmaneji. Igraju na svom terenu, već su počeli šampionat i to je njihova prednost. Na nama je da hrabrom i disciplinovanom igrom odgovorimo i u Beograd se vratimo sa pozitivnim rezultatom.
Prednost Crvene zvezde može da bude to što se revanš igra na Marakani, pred sigurno nekoliko desetina hiljada navijača.
– Biće Delija i u Ukrajini, ne sumnjam u to. Kada su došli na Island i bodrili nas, nema dileme da će ih u Odesi biti u još većem broju. Dodatna otežavajuća okolnost za nas jeste veliki broj žutih kartona koje smo dobili, što znači da moramo u nastavku kvalifikacija biti mnogo oprezniji. Rumunski sudija se nije najbolje snašao i mislim da nas je u nekoliko navrata oštetio i preoštro sankcionisao - konstatovao je Nenad Milijaš.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zvezdi složni: "Sa Ukrajincima nema šale"

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2013

Dvojica najiskusnijih pojedinaca u ekipi Crvene zvezde, kapiten Nenad Milijaš i Miloš Ninković složni su u oceni da vicešampion Srbije protiv narednog rivala u kvalifikacijama za LE mora da odigra znatno bolje nego na Islandu ukoliko želi do povoljnog rezultata.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.