Milić: Nadam se tituli, želim da me pamte

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić: Nadam se tituli, želim da me pamte

Igrač Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je danas da je zadovoljan kako se snašao po dolasku u klub i istakao da u njemu želi da ostavi trag.

"Želim da ostavim neki trag, da ljudi znaju da sam igrao u Zvezdi. To mi je najbitnije, da igram dobro i da se dokažem", rekao je Milić agenciji Beta na pripremama na Kipru.

Milić je u zimskom prelaznom roku došao u Zvezdu iz subotičkog Spartaka i na pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred prolećni deo sezone pokazao da je kandidat za prvu postavu.

On je istakao da je zadovoljan prvim nedeljama u beogradskom klubu i da ni na šta nema zamerke.

"Zadovoljan sam, sve je super, ni na šta nemam zamerke, uslovi za rad su odlični, a saigrači fantastični", kazao je dvadesetšetogodišnji krilni napadač.

Milić se dobro snašao na početku boravka u Zvezdi i već je dobio pohvale od rukovodstva, odnosno generalnog direktora Zvezdana Terzića.

"Veoma mi prijaju pohvale. Nisam očekivao da ću se tako brzo i tako dobro uklopiti u ekipu. To mi imponuje, to je znak da dobro radim i da samo tako treba da nastavim", rekao je Milić.

Nekadašnji omladinac OFK Beograda i mladi reprezentativac Srbije je kazao da je vreme da osvoji prvu titulu u karijeri.

"Nadam se da je vreme za titulu, to bi bilo veoma lepo. Velike su šanse za to i nadam se da ćemo je osvojiti", kazao je Milić.

Zvezda na polusezoni ima šest bodova više od večitog rivala Partizana na tabeli Superlige i ima dobre šanse da odbrani titulu šampiona Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.