Milena Ćeranić ukrala srce ovom fudbaleru (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić ukrala srce ovom fudbaleru (FOTO)

Milena Ćeranić (33) ponovo je uplovila u vezu sa sportistom, a kako Srpski telegraf saznaje, u pitanju je fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić (27). Ćeranićeva već mesec dana uživa u ljubavi sa prvotimcem kojeg je za rođendan iznenadila tortom u obliku fudbalskog igrališta.

Pevačica je očigledno rešena da se uda za sportistu jer je Goran treći igrač po redu koji ima profesionalni ugovor, a sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Ćeranićeva uplovila u vezu. Nakon neuspele dugogodišnje veze sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem i unukom Šabana Šaulića, Lukom Adžićem, na red je došao i prvotimac Zvezde sa kojim je Milena nešto više od mesec dana u ljubavi.

A post shared by Goran Čaušić. Belgrade Serbia (@gcausic__92) on Sep 3, 2018 at 4:09am PDT

- Prestali su da se kriju 5. maja, za njegov rođendan. Tada mu je ona napravila tortu u obliku fudbalskog terena sa njegovim likom koju je uslikala i stavila na Instagram i tagovala ga. On je to okačio kod sebe na profil i zahvalio joj se. Te večeri Milena mu je priredila žurku iznenađenja koja je ujedno bila i proslava titule na kojoj je ona pevala. Sve vreme dok je pevala je gledala u njega i bukvalno mu je svaku pesmu posvetila - završava priču izvor.

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Feb 28, 2019 at 11:08am PST

Upravo zbog Gorana Milena je rešila da stavi tačku na vezu sa reperom Vukadinom Gojkovićem, zvanim Vuk Mob, sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi. Upućeni tvrde da je ta veza bila osuđena na propast zbog Vukovih neverstava kojih je Milena bila svesna, te kad je shvatila da ta veza nema budućnost, okrenula se Čaušiću i sa njim ušla u skladan odnos.

Podsećamo, Milena je tri godine bila u vezi sa oženjenim košarkašem iz Crne Gore Vladimirom Dašićem, a kada je uvidela da on ne planira da se razvede, rešila je da prekine tu vezu. Nakon njega u javnosti se pojavila sa unukom Šabana Šaulića Lukom Adžićem, sa kojim je bila kratko u vezi, a nakon toga otpočela je romansu sa Vukom Mobom, sa kojim je javno razmenjivala nežnosti, ali je veza bila kratkog daha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.