Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 13:02

Milanu se otvaraju sve karte: Džeko pod znakom pitanja za duel sa Rosonerima

Roma u problemu pred deuel 24. kola Serije A

Posle uspeha u Ligi Evrope, italijanski predstavnici Roma i Milan međusobnim duelom zakazanim za nedelju nastaviće sa obavezama u domaćem šampionatu, a rimski klub derbi 24. kola dočekuje sa nerešenim pitanjem napadača.

Nakon što je eliminisao Crvenu zvezdu iz Lige Evrope, Milan će se već u nedelju vratiti obavezama na Apeninima, a novi izazov za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rosonere predstavljaće gostovanje Romi. Poput narednog rivala u šampionatu i Vučica susret dočekuje nakon evropskog izazova, osokoljena uspehom ostvarenim protiv Brage, međutim primese gorčine u slatkom ukusu pobede (3:1) nad portugalskim predstavnikom ostavila je povreda Edina Džeka.

Iskusni centarfor otvorio je duel u Rimu vodećim pogotkom, ali je u 67. minutu doživeo povredu prepone zbog koje je prinudno izmenjen. Mesto u timu umesto reprezentativca Bosne i Hercegovine zauzeo je Majoral, a zamenjeni napadač je odmah završio na lekarskim pregledima.

Iako zvanični izveštaj po pitanju povrede još nije saopšten, italijanski mediji tvrde da je Džeko pod velikim znakom pitanja za susret sa Milanom i da gotovo izvesno neće biti među starterima što bi predstavljalo značajan peh za domaćina.

Podsetimo, Džeko je tokom januara bio u drugom planu kod trenera Fonseke zbog nesuglasica, ali je u februarskim izazovima vraćen u konkurenciju te je bio starter u oba duela sa Bragom u kojima je postigao po pogodak.

Ukoliko Džeko ne bude u prilici da se od prvog sudijskog zvižduka nađe na travi Olimpika izvesno je da će njegovo mesto zauzeti upravo Borha Majoral koji ga je zamenio juče što i nije loša opcija za Fonseku imajući u vidu da je i španski napadač postigao dva gola u prethodna tri meča Vučice i da je takođe namestio nišanske sprave.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.