Milanović: Menjao bih ovu pobedu nad Zvezdom za bod u prvenstvu

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Menjao bih ovu pobedu nad Zvezdom za bod u prvenstvu

Fudbaleri Rada pobedili su Crvenu zvezdu i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije. Na Vračaru, gol vredan trijumfa postigao je nekadašnji napadač Zvezde Slavko Perović, koji je u drugom poluvremenu matirao Damira Kahrimana, a defanzivci "građevinara" se u nastavku potrudili da mreža 18 - godišnjeg Radunovića, ostane sačuvana pod pritiskom šampiona.

Trener ekipe sa Banjice Milan Milanović bio je srećan zbog uspeha njegove ekipe, koju već u nedelju očekuje novi sudar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa crveno-belima na istom mestu, u okviru Superlige.

- Zadovljan sam pre svega prolaskom u sledeće kolo. Zadovoljan sam i igrom, ali samo iz prvog poluvremena, izuzev obe greške kada smo omogućili Joviću da izađe sam pred gol. Drugo poluvreme smo igrali dobro do gola, kasnije smo se povukli pod prisitskom Zvezde, ali smo se znalački odbranili. Hvala navijačima za podršku. Menjao bih ovaj prolaz u kupu za bod u prvenstvu, ali nema veze i ovako je slatko - rekao je posle meča Milanović u izjavi za TV Arenasport.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad izbacio Zvezdu u osmini finala Kupa

Izvor: Beta, 29.Okt.2014

BEOGRAD, 29. oktobra 2014. (Beta) - Fudbaleri Rada plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su u sredu na Vračaru pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0...Jedini gol na utakmici postigao je Slavko Perović u 51. minutu...U prvom poluvremenu nije bilo prilika, a najbolju šansu imala je Zvezda, u poslednjem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.