Milan Pavkov dobio ulicu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Pavkov dobio ulicu (FOTO)

I dalje se priča o neverovatnom uspehu Crvene zvezde nad ekipom Liverpula u Beogradu. Milan Pavkov postao je miljenik navijača, pošto je za samo sedam minuta rešio ceo meč.

Mladi Novosađanin zasluženo je dobio takav status kod navijača crveno-belih, a upravo zbog toga su i napravili interesantan gest. Naime, na Zlatiboru su mu posvetili - ulicu.

Heroj utakmice sa Liverpulom dobio je ulicu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zlatiboru.

#fkcz pic.twitter.com/XEaPWcZuk1— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 11, 2018

Ovime se i klub pohvalio na zvaničnom Tviter nalogu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE U SLAVU PAVKOVA: Tetovaža OVOG zvezdaša je POKIDALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018

Nikada neće zaboraviti kako je Zvezda pobedila Liverpul...Jasno je da će se dugo pamtiti meč Crvena zvezde i Liverpula odigran u jesen 2018. godine. Ipak, jedan vatreni navijač crveno-belih imaće kostantan podsetnik na taj duel. Kada pogleda na svoju nogu videće tetovažu sa najvažnijim momentima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.