Milan Jovanović odstranjen iz tima Zvezde!

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Jovanović odstranjen iz tima Zvezde!

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković odstranio je iz tima štopera Milana Jovanovića zbog kršenja klupske discipline i konzumiranja alkohola.

U saopštenju beogradskog kluba se navodi da je Jovanović vraćen u Beograd sa priprema Zvezde uturskoj Antaliji.

"Jovanović je zbog grubog kršenja klupske discipline u noći između utorka i srede, nepoštovanja kodeksa ponašanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u hotelu i konzumiranja alkohola momentalno udaljen sa priprema, vraćen u Beograd i izbačen iz takmičarskog pogona", navodi se u saopštenju Zvezde.

"Jovanović je bio predviđen da bude nosilac igre i da svojim iskustvom pomogne mladoj ekipi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Jovanović je napravio veliki disciplinski prekršaj koji se ne toleriše i zbog toga je udaljen iz ekipe. Ekipa nastavlja sa radom punim intenzitetom, a ja stavljam tačku na ovaj slučaj i predajem ga disciplinskoj komisiji kluba", rekao je Janković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.