Mikić: Prvenstvo nije gotovo

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2012, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikić: Prvenstvo nije gotovo

U okviru priprema u Antaliji na kojima se nalaze fudbaleri Crvene Zvezde, kapiten beogradskog superligaša Nikola Mikić, osvrnuo se na do sada urađeno, kao i ono što njega, i njegove saigrače očekuje na proleće.

Desna strana terena je bila nerešiva enigma za danske prvoligaše, a borbenost i moral tokom prethodnih devedeset minuta posebno raduje Mikića.

"Zadovoljni smo posle duela sa danskim Horsensom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Odigrali smo najbolji meč na ovim pripremama i ispunili sve što je šef tražio od nas. Trčali smo mnogo i taktkički dobro stajali, međutim svestan sam da ima još toga da se radi i da ćemo do nastavka sezone igru dovesti u stanje perfekcije".

Tradicionalno grubi Danci nisu iznenadili, a reakcija na taj stil igre stigla je u pravom trenutku.

"Znali smo i pre utakmice šta nas očekuje. Danci su grubi, a kad su oni krenuli oštro i mi smo uzvratili pa me raduje taj timski duh koji smo pokazali na terenu", svestan je Mikić koliko im je potrebna snaga kolektiva za okršaje u Superligi.

Mikić smatra da ih sad očekuje onaj najlepši deo priprema - uigravanje i rad sa loptom.

"Predstoji lakši deo. Fizički smo na zadovoljavajućem nivou, a sad moramo da se uigravamo. Pojačanja su se sjajno uklopila, i svi koji su došli u Crvenu zvezdu su talentovani igrači i reprezentativci u svojim selekcijama. Znam da će nam mnogo pomoći u nastavku sezone".

Kad se pomene start šampionata, Nikola isključivo misli na Spartak iz Subotice.

"Najbitnije nam je da dobro odigramo protiv Spartaka i savladamo ih! Onda se diže samopouzdanje i moral. Prvenstvo nije gotovo, deset bodova zaostatka je dostižno, a mi nikad ne smemo da se predajemo jer znamo čiji grb na dresu nosimo, a to ćemo dokazati kad bude bilo najpotrebnije", kapitenski je završio Nikola Mikić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.