Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 22:30

Mijatovićev prvenac i još jedna pobeda Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 08.05.2023.

20:56

Izvor: Sportske.net


Nova pobeda Crvene zvezde u okviru Super lige Srbije, danas su savladali ekipu Voždovca u Zaplanjskoj ulici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bilo je 0:2 (0:1). 
Samo šest minuta trebalo je Crvenoj zvezdi da stigne do prvog gola danas. Bio je korner koji je izveo Gelor Kanga, Aleksandar Pešić je bio na pravom mestu i poslao je loptu u mrežu za 0:1!
Neshvatljivo loša reakcija odbrane Voždovca, Pešić je bio potpuno sam posle kornera. 
Pantović je vrlo brzo mogao da izjednači rezultat, a na novu šansu za crveno-bele (danas u plavim dresovima) čekali smo 25. minut kada je Ivanić šutirao, ali pored gola. 
Do kraja Leković i Pešić po jedan udarac u Katića, Zvezda je mogla i do 0:2, ali je ostala minimalna razlika. 
Gol iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.
Nastavila je Zvezda sa napadima, videli smo Pešićev udarac glavom, potom i udarac Mitrovića koji je odbranio Katić… Trener Milojević je vršio izmene, konstantno je osvežavao ekipu, a jedna izmena je bila veoma bitna za konačan ishod utakmice. 
Jovan Mijatović, mladić koji je ušao u 71. minutu postigao je pogodak posle samo minut proveden na terenu. Bio je to debitanstski gol u dresu Crvene zvezde za mladog Mijatovića koji se odlično snažao u kaznenom prostoru domaćina, fintirao je protivnika, potom se izborio za udarac i pogodio sam ugao.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

TVITOVI

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . ponedeljak 08.05.2023. . . 21:06 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.