Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Izvor: B92, 05.Dec.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Levi bek Crvene zvezde Nikola Mijailović kaže za B92 da su njegovi saigrači koji su tražili raskid ugovora to učinili u najgorem mogućem trenutku.

Mijailović je rekao da je sportski direktor Zoran Stojadinović trebalo da predupredi krizu i dodao je da sigurno neće otići.

"Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa u najvažnijem delu polusezone. Danima se u svlačionici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sledeći tužiti Zvezdu", kaže Mijailović za B92.

"Ne osuđujem nijednog svog ’saigrača’ zato što traže svoj novac, samo mi je žao što su izabrali katastrofalan trenutak. Morali su da budu svesni posledica na svoje saigrače u svlačionici. Atmosfefa je sada užasna, umesto o Vojvodini i duploj kruni, danima se govori o njihovim mogućim angažmanima. Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u ’većim’ klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi“, dodao je Mijailović, jedan od najboljih igrača Zvezde ove jeseni.

Uprkos tome što je situacija loša, jedan od najiskusnijih u Zvezdinom timu ipak veruje u svetliju budućnost.

"Sportski direktor ovo gleda već mesecima i žao mi je što nije sprečio krizu na vreme. Iz Zvezde otići neću bez obzira što će ova moja izjava zasmetati mnogima. Tu sam do kraja, a sve ovo što se događa neće nas omesti u krajnjem cilju, a to je titula prvaka. Uostalom, ekipa koja je svim srcem tu samo je jača, pa makar nas ostalo samo 11. Ne skidam odgovornost sa sebe, ali ovo je pravi primer kako na izgled male stvari prave veliki problem. Nadam se da će ovaj moj istup, jedan od retkih u javnosti, značiti početak rešavanja svih problema u klubu“, zaključio je Mijailović za B92.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Izvor: B92, 05.Dec.2013

Levi bek Crvene zvezde Nikola Mijailović kaže za B92 da su njegovi saigrači koji su tražili raskid ugovora to učinili u najgorem mogućem trenutku...Mijailović je rekao da je sportski direktor Zoran Stojadinović trebalo da predupredi krizu i dodao je da sigurno neće otići..."Igrači za koje...

Nastavak na B92...

"Dezerteri", zabili ste nam nož u leđa!

Izvor: RTS, 05.Dec.2013

Levi bek Crvene zvezde i jedan od najboljih igrača crveno-belih ove jeseni Nikola Mijailović kritikovao je igrače koji su proteklih dana tražili raskid ugovora sa klubom, jer su to uradili u "najgorem trenutku" i time ostatku ekipe "zabili nož u leđa"...Iskusni levi bek Nikola Mijailović, u jednom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.